Nyt job, nyt tøj og et lån på nettet.

Hej allesammen.

Så blev jeg endelig færdig med min eksamen som Webdesigner og efter kun 1 måneds søgen, så er det faktisk lykkedes mig at finde et ret godt job, med nogle spændende udfordringer og et ungt arbejdsmiljø, så jeg glæder mig virkelig til at skulle starte den første november.  Med et godt fast job og en ret god løn i sigte, så har jeg besluttet at tage et lån, da min garderobe, slet ikke er svarende til det arbejde jeg skal lave nu og også have kunde kontakt. Se mere her.

Nu skal ferien bruges til at rydde op i min Laptop og så skal der shoppes tøj. Jeg har fået at vide, at jeg tit vil opleve at skulle sidde med til møder, hvis kunden er stor nok og kunne give mine input på hvordan det overordnede design kan komme til at se ud. Derfor vil jeg meget gerne låne online og have noget tøj som mere kan vise at jeg er smart og har styr på det og ikke ligner en som stadig går på teknisk skole.