Møbelspot

Der er lidt 3 genrer indenfor spot. Den første er forskellige lamper hvor man har indset at egenskaberne fra spot lys kunne være spændende. Dette kunne f.eks. være til en kontorlampe. Den anden er til loftmontering hvor man ofte bruger en lidt bredere spredning. Her er det egenskaben i at man kan skjule lampen næsten helt i beklædningen og oplyse nogle områder mere end andre der gør det interessant. Det kan f.eks. være ekstra lys ved spejlet på badeværelset eller i brusekabinen. Den sidste mulighed er møbelspot som findes i 2 kategorier. De kan bruges som dekoration i f.eks. barskabe eller lign hvor man udbytter mulighederne i den nye LED teknologi med det lave strømforbrug til at skabe lidt ekstra stemning. Den ande er den praktiske del f.eks. under skabe i køkkenet hvor man før brugte lysrør eller indvendigt i skabe i køkken og soveværelse.

Der er altså mange muligheder og det er nogle af mulighederne ift. Møbler jeg nu vil fortælle lidt omkring. For ville det ikke være smart hvis der var god belysning i dit klædeskab som automatisk tændte når du åbnede lågen? Eller samme system i køkkenskabet sådan at du pludseligt kunne se dine krydderier eller dåser? Igen giver det lave strømforbrug ved LED spots mange nye muligheder som bare venter på at blive udnyttet.

Møbelspot findes i 2 modeller, indbygning eller påbygning som selvfølgeligt helt afhænger af hvor de skal monteres. Er der mulighed for det er indbygningsspot selvfølgeligt ofte den pæneste løsning, men ellers findes der i dag flere mulighed for spot til at montere udenpå som er rigtigt pænt og med meget tynde ledninger i hvid der let kan skjules.

Husk dog at du altid skal have en autoriseret elektriker til at montere dem, men det kan ofte godt betale sig selv at købe det hjem og kun betale elektrikeren sin timeløn.

Online kan du finde et stort udvalg af møbelspot. Jeg vil anbefale dig at se efter LED spot da fordelene er store og de ulemper der før har været er i dag udryddet. Du kan tage et kig forbi ledlys.dk for at finde en LED spot der passer lige til dit projekt, de har et stort udvalg og fornuftige priser.