Mine tandlæger på Frederiksberg

Hey! Her i dag vil jeg lige fodre jer med lidt godte-historier fra min hverdag. De er nemlig rigtig spændende.

Jeg har verdens bedste dag i dag, for jeg er lige kommet hjem fra tandlægerne, læs her, og for første gang i lang tid, havde jeg ikke nogle problemer med mine tænder. Sidste gang jeg var ved tandlægen, der fik jeg revet min visdomstand ud, og det har jeg stadigvæk lidt mareridt over, for det var godt nok ikke lige den mest behagelige oplevelse jeg har haft.

Forrige gang jeg var ved tandlægen, der var der heller ikke som sådan rigtig nogen problemer, hvis man ser bort fra, at jeg skulle bores ned i en nerve i hjørnetanden. Gudske tak og lov for bedøvelse og dygtige tandlæger, for ellers tror jeg måske, at jeg ville have været begyndt at græde. Jeg har hørt om, hvor ondt det skulle gøre, og det er ikke noget jeg har lyst til at mærke.

Det var bar elige det, som jeg gerne ville dele med jer. Hvis I bliver ved med at være på internettet i dag, så kommer jeg nok lige med en update igen senere 🙂 Så hæng på. Det bliver spas.