Mangler VVS-installatør i Ølstykke

Vores gamle hjælper VVS-Svendsen har desværre lukket forretningen ned efter lang og tro tjeneste, og det er virkelig en skam. Jeg nød at få besøg af ham, og det var jo ganske jævnligt med de tærede installationer vi har her i ejendommen. Han var sådan en rar mand, og det var som om han havde al tid i hele verden. Men i hvert fald er der nu igen et vandrør til WC-sisternen der drypper, så jeg må vel have fundet mig en ny VVS-installatør, helst fra Ølstykke. Det er min erfaring, at det helst skal være lokalt, for kommer de udenbys fra, er de ikke så samvittighedsfulde og rimelige med prisen. Men det er vel også kun naturligt, at man går mest op i sine lokale kunder. Måske jeg skulle prøve Hillestrøm VVS, Svalehøj 5, 3650 Ølstykke, Tlf. 26 75 00 61 – de er i hvert fald lokale.