Mad ud af huset i Gladsaxe

Min vens føller

 

Hej venner. I dag er det min vens fødselsdag, og han fylder 22 år, derfor har jeg besluttet at jeg vil give ham en gave i form af en ordentlig fest med udbringning af mad og alt muligt lækkert. Jeg har ikke rigtig tid til selv at hente, så jeg har besluttet at få det bragt ud af den lokale slagter – http://www.slagtergaardengladsaxe.dk/. Jeg tror vi skal have nogle store lækre røde bøffer, som vi lige smækker på grillen nu her hvor det er ved at være sidste chance i sensommeren, og vejret er jo perfekt i dag, selvom det har regnet lidt tidligere, men det skulle vidst begynde at klare op senere, og solen skulle begynde at skinne!

 

Jeg glæder mig allerede, og vi har inviteret 12 mennesker til spisning, og så kommer der lidt flere senere. Vi har også været på biblioteket og låne CDer vi kan spille på mit splinternye anlæg. Det er jo vigtigt at ens venner bliver fejret med manér. Er I enige i det, eller hvad?