Lån under 25 år

Jeg er lige ved at finde lejlighed i København, fordi jeg skal starte studie her til sommer, og det er sjovt nok i København. Jeg vidste på forhånd godt, at det ville blive svært at finde en lejlighed, men havde ingen idé om, at det ville blive så svært som det så åbenbart er.

Problemerne stopper dog ikke ved, at det er monster svært at finde en lejlighed, men de begynder så småt bare der.. Jeg skal nemlig have fundet et lån på 15000 kroner, så jeg kan betale det indskud, som jeg skal betale, når jeg engang finder en lejlighed. Og der kan sikkert også godt vise sig, at blive lidt af et problem.

Det jeg er bange for, er at det godt kan blive svært at finde et lån, når man ikke er over 25 år, se mere her, for bankerne er blevet ret nærige med deres lån, men nu får vi at se, hvad der sker. En ting er i hvert fald sikkert, og det er at jeg skal ud og have fundet en lejlighed hurtigst muligt.