Et lækkert billed til min mand.

Hej.

Nu har vi været gift i næsten fem år og derfor er der jo ingen der siger at det behøver at blive kedeligt. Nu snakker jeg altså om vores samliv. Så jeg har været nede og købe noget rigtig lækkert og frækt undertøj og så jeg været hos en rigtig fotograf og fået lave nogle meget flotte Boudoir billeder på Sjælland.

Billeder har jeg allerede fået lavet for en måned siden, men det betyder jo ikke at jeg er færdig med at købe julegaver. Jeg kan godt se, at skal jeg kunne nå at købe dem alle, så skal jeg nok ud og shoppe både i denne og i næste weekend.

Men denne jul bliver også meget anderledes for da kommer min bror hjem på besøg fra USA. Han her boet og arbejdet derovre i de sidste fem år og har ikke været i Danmark i de sidste to år. Jeg er helt sikker på at han glæder sig til flæskesteg og at det andet som hører julen til.