Klæder skaber folk.

Hej alle.

Jeg er den stolte indehaver af en mode butik i Hadsten. Til daglig har jeg mange kunder fra forskellige samfundslag og forskellige håndværk som kunder, da jeg er ret god til både at udstille tøj og priser, så det rammer temmelig bredt. Som her forleden, da der kom en mand på omkring 35 år og i murer tøj ind i forretningen om sidst på eftermiddagen og så lidt rådvild ud. Han forklarede, at han havde mødt en dame i sidste weekend og nu havde hun inviteret ham på middag hjemme hos hende selv. Han havde gået hele klædeskabet igennem, men intet af hans nuværende tøj passede til lejligheden. Vi fik dog ret hurtigt fundet noget frem og efter at han havde prøvet to-tre sæt, så fik han da også valgt noget som så ret smart ud. Faktisk så han ret godt ud og skulle det ikke gå med hans date, så måtte han da gerne invitere mig ud og spise. Meget smigret forlod ham butikken og nu håber jeg bare det går godt for min murer fra Hadsten.

Hilsen Rikke.