Jeg skal have lavet om

Jeg skal have lavet lidt om inde i min stue, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil have noget fototapet til min væg. Det bliver simpelthen så fedt, for jeg har altid gerne ville have det – så nu må vi se, hvordan det bliver. Det kan jeg ske, at det bliver helt vildt godt, og det vil jeg simpelthen blive så glad for, hvis det gør, kan jeg godt lige love jer for. Det kan der slet ikke herske nogen tvivl om.

Nå, men ellers går det godt for tiden. Jeg startede dagen med en lang gå tur til bageren, hvor jeg hentede noget brød, og så fik jeg mig ellers et godt morgenbord, hvilket jeg slet ikke kan klage over. Det var noget af det bedste.

Nu vil jeg drikke mig en smoothie, og så vil jeg gå ud og nyde det gode vejr, som jeg er sikker på kommer lige om lidt – det har de i hvert fald lovet.