Jeg elsker hår

Jeg elsker at være at i bad. Det er det bedste jeg ved. Jeg bryder mig til gengæld slet ikke om at være i bad, når bruseren er meget dårlig. Det er desværre tilfældet med den bruser, som jeg har lige pt, der hvor jeg sover og står op. En animationsvideo, siger du?

Hvis der er noget der er bedre end at være i bad om morgenen, eftermiddagen eller aftenen, så er det at være i bad, og vaske sig . Jeg er meget stor fan af mærket Schwarzkopf, som jeg bruger ganske flittigt, når jeg er i bad. Jeg bruger både shampoo og balsam hver eneste dag. Jeg har hørt, at det ikke ligefrem skulle være sundt, at vaske hår så ofte, og tit flere gange om dagen. Men det tror jeg iiiiikkke på..

Jeg er bange for at tabe håret, men det sker nok ikke lige foreløbigt, for jeg har en rigtig sund hårpagt.

Og yo, hvis du tror mig, så se bare her:
Big hair
Ej okay, det er ikke mig hæhæh.