Installation af jordvarme i Varde

Hej alle sammen. Hvordan har I det? Jeg har det alt for fedt lige nu, for jeg har lige fundet på en fidus – eller en fidus er måske så meget sagt. En fidus plejer, at være et smuthul i loven, eller noget der direkte er på kant med loven. Det jeg har fundet på, er sådan set noget der er rigtig godt for os alle sammen, for jeg har nemmerlig fundet på, at jeg skal have installeret jordvarme. Det glæder jeg mig helt vildt til, for det er både miljøvenligt, og det er jo også herresmart – det kan jeg godt love jer for. Jeg kommer til at spare en masse penge, og det er jo godt for mig – og samtidig så sparer miljøet også hammermange ting.

 

Jeg har snakket med Møllers VVS og Blik, og de vil gerne hjælpe mig – se her: http://www.mollersvvs-blik.dk/vvs-arbejde/jordvarme.html, og det skal jo nok gå godt, for jeg glæder mig helt vildt. Og så længe man glæder sig, så er der jo stor sandsynelighed for at det kommer til at gå herregodt.

 

Vi ses alle sammen – jeg får gæster på besøg om lidt, og det er en ting jeg glæder mig helt vildt til. Jeg skal lige ud og lave lidt klapsammenmadder vi kan spise!