Hyggelig jul + tandlæge i Ungarn

Hejsa med alle jer dejlige mennesker, og computere der sidder og læser med på min seje blog her på nettet.

Der er ikke længe til at en af de hyggeligste traditioner bliver fejret her i Danmark, og her taler jeg da selvfølgelig om juleaften. Det er i hvert fald en af de hyggeliste traditioner, som jeg kan komme i tanke om. Det og så måske noget midsommer eller Sankt Hans. Ved ikke lige helt hvad jeg synes er det hyggeligste. Det er jo ligesom to helt forskellige ting, kan man godt sige. Hvad de har til fælles er jo bare hyggen.

Nu varer det ikke så længe inden at jeg tager knoglen i hånden, og undersøger hvad det vil koste, at besøge en tandlæge i Ungarn. Det vil jeg altså bare noget hellere, da det er blevet så hjernedødt dyrt at tage til tandlægen i Danmark. Så kan man lige så godt lave en tur ud af de resterende penge, som man sparer. Vi ses!

God jul!