Hvor finder jeg en god elektriker i Vejle ?

Hejsa alle mand og alle koner herinde på bloggen og ja også til alle andre folk der ligger og sovrer denne tidlige søndag – i bliver også lige hilst på, hehe.

Jeg har det her gamle hus som jeg skal bruge en elektriker i Vejle til at komme forbi ved tid og kigge på det el rod som der er en tidligere ejer der har rodet med – det ser bare livs farligt ud og jeg tør slet ikke rode med den slags da jeg intet forstand har på det.

Er der nogen her som kan anbefale en god elektriker i Vejle ?

Han erller hun må gerne komme om aftenen eller i weekenden så der er tid til en hygge snak og måske en kop øl efter jobbet er klaret  – der ligger nemlig et godt værtshus der ligger lige om hjørnet og tja, gør de det godt så gir jeg nogle omgange, uden tvivl om det 🙂

god dag