Hvem der dog bare var glarmester i Østjylland

Hey

I dag kom jeg til at smadre min vens rude her i Østjylland, og det var altså ikke med vilje, så jeg blev ret ked af det. Jeg tilbød ham at jeg nok skulle betale for det, men det ville han ikke høre tale om. Vi fandt hurtigt en glarmester i Østjylland, som var rigtig flink. Det lignede at han hyggede sig helt vildt på sit arbejde, og det må da egentlig også være alt for chilleren at køre rundt og reparere folks ruder og andet glas, tænkte jeg lidt over.

Udover det, så synes jeg helt bestemt at I alle sammen burde smutte til Østjylland, for det er altså rigtig, rigtig hyggeligt at være på besøg her. Så hvis I har nogle venner, I har forsømt på det sidste, der er bosiddende i den del af landet, så er det bare om at gribe knoglen og arrangere at I kan komme derop.

Jesus, hvor er jeg dog træt ,så nu vil jeg tage en middagslur. Vi ses allezusammen!