Hun har godt nok fortjent det.

Hej.

Nu er min dejlige lige blevet færdig med hendes sidste eksamen som jurist og det gik bare rigtig godt. Så om tre uger skal vi begge to til Demteint fest på hendes skole og hun glæder sig bare så meget til at få hendes bevis i hånden. hvis der er nogen der fortjener det, så er det hende. Udover at hun har siddet og studeret mange gange til langt ud på natten, så var det også hende der holdt sammen på hele familien, da hendes far døde sidste år og så har hun stadigvæk passet sit fritids job, så vi kunne få vores økonomi til at hænge sammen.

Jeg arbejder som webdesigner og det hænder da nu og da, at der er nogen der godt vil have at jeg laver en hjemme side til dem privat. Så for to år siden besluttede jeg, at alle de penge jeg tjente på det, skulle gå til en gave den dag at hun blev færdig. Så nu har jeg været på nettet og købt smykker til hende. Jeg her fundet en smadder sød guldring med en diamant i og så har jeg ligeledes fundet en ret flot halskæde ligeledes i guld og med et vedhæng, som ligner en delfin, som er hendes yndlingsdyr.