Holbæk: Har fundet en ud af mange elektrikere

Jeg er simpelthen så glad lige for tiden, for jeg har fundet mig en dygtig elektriker, som kan hjælpe mig med mine elinstallationer. De har det nemlig ikke for godt, og nogle af dem slår gnister, når jeg putter mine stik i. Og det kan jo være farligt – af samme grund, har jeg ikke selv prøvet at reparere det, og det er vist også ulovligt. Så det gider jeg ikke pille ved – i stedet har jeg kontaktet dem her, og de har givet mig et god pris, og derfor har jeg lavet en aftale på fredag. Det glæder jeg mig til.

 

 

Nu tror jeg, at det er tid til, at jeg skal have mig en lille manicure. Det har min bedste veninde, Torben, lovet at give mig. Han er simpelthen bare så flink, synes jeg. Jeg tror jeg vil købe ham en eller anden gave – måske en laks. Han elsker nemlig laks. Og det gør jeg rent faktisk også. Så kunne vi jo spise laks i aften.