Helt ny markedsføring

Hej derude.

Det at have sin egen tøjforretning er meget mere end bare at lange tøj over disken. Nu har jeg været i gang i lidt over et år og jeg syntes stadig at der dukker ny udfordringer op som jeg slet ikke have tænkt på da jeg i sin tid overvejede at åbne egen forretning. Som det sidste nye er jeg begyndt at sætte mig meget mere ind i min Google markedsføring på nettet.

Jeg har i forvejen fået lavet en meget smart og funktionel hjemmeside og nu vil jeg gerne have givet den et boost på nettet, for som jeg har læst mig til så kan det kun ske gennem meget trafik på siden, som gør at google får øje på den og rangere den højere og helst på side et. Så nu har jeg kontaktet et firma som laver søgeoptimering og som nu kan gå ind og administrerer mine adwords, som jeg allerede har købt på google. På sigt er det så meningen, at jeg køber de søgeord hos firmaet og istedet betaler et månedligt beløb for søgeoptimering i en given tidsperiode, som vil være en meget bedre forretning for mig.