Har fået kat!!!

Så venner – nu skal I bare høre her.

Jeg har lige fået mig en lille ny kat, så nu er der ikke længere helt stille i min lejlighed, når jeg ikke har gæster. Det er egentlig rimelig behageligt at have en kat, som man kan ligge og nusse og kæle. Katte er bare sådan et fantastisk dyr.

Er rimelig sikker på, at jeg har læst på nettet eller hørt fra en eller anden, at man kan få noget loppemiddel, som er med til at forebygge at den får lopper. Altså så man ikke behøver at vente på at lopper er kommet før man hjælper katten :p Ville da næsten ikke kunne stå for det, hvis den lige pludselig render og klør.

Den har også fået sig sit helt eget lille kradsetræ, så den ikke kommer til at rende og ødelægge sofa, tøj og sko. Det ville godt nok være irriterende, hvis det nu skete..

Ja, det her indlæg har vist været en lille smule off-topic, men det er også okay nogengange, synes I ikke?

Posted in Dyr