Gratis tips, fra vinduespudser i Aarhus

Godmorgen alle mine glade læsere.

Jeg håber, at I havde en fantastisk lille fredag. Det havde jeg i hvert fald, og jeg er netop vågnet, som jeg skriver dette indlæg. Kokken 13;30. Dagens indlæg, er måske noget som de fleste vil synes er lidt småunderligt, at jeg vælger at skrive om. Men jeg håber, at I vil tager hvert et ord seriøst, på trods af, at det virker fjollet.

For kære venner. Nogengange, så har man brug for at få pudset sine vinduer. Tro det eller ej, men det har man. Og det sjove er, at som denne vinduespudser i Aarhus, skriver på sin side, så er det som regel når solen står ned, på vinduet, at man fristes til at pudse sine vinduer.

I sådan en situation ville de fleste sandsynligvis gribe gulvspanden, og gå i krig. Men, men, men…. Det er det absolut dummeste, man kan foretage sig. Det kræver nemlig, oftest, en professionel vinduespudser, at undgå at lave striber på vinduet. Det er i hvert fald, hvis man skal tro Grøn Polering, som er vinduespudser i Aarhus.

Det faktum, at han opererer i Aarhus, var hovedsagelig grunden til, at jeg frygtede, at I ville synes dagens indlæg var kedeligt. Det er trodsalt mange, som jeg rammer forbi – men selvom I ikke bor i Aarhus, eller en af de andre områder, som de opererer i, så kan du faktisk finde gode (og gratis) tips, til vinduespudsning, på deres hjemmeside. Ikke nok med det, så er der faktisk også mulighed, for at finde en komplet guide til hvordan du bør håndtere vinduespudsningen hjemme hos dig.

Er du selv fra Aarhus, så har du mulighed for at få sendt et uforpligtende tilbud hjem til dig. Ikke nok med det – og nu skal I holde fast – så kan du lave en aftale, hvor du får pudset vinduer eksempelvis 1 gang om måneden. Det gør at du vil spare 40 % på hver vinduespudsning. Det er altså en vanvittig rabat.

Jeg håber, igen, at dagens indlæg var interessant. For jeg hyggede mig med at skrive det – så det er vel det vigtigste. Vi snakkes!