Gaver til børn

Så er der kommet en masse legeredskaber til næste års julegaver til alle de børn, som ikke er så heldig at få den samme jul som de fleste andre børn har. Men derfor skal de ikke snydes for julegaver og julestemning, så derfor tager vi ud og giver gaver til dem. Gaverne får vi fra en masse sponsorere som også vil glæde en masse små børn, og det er vi rigtig glade for. Vi har gjort det her i omkring 5 år nu, og vi vokser hele tiden, hvilket vi er rigtig glade for. Det betyder at flere børn kan få julegaver.

Jul da jeg var lille

Grunden til at jeg gør alt det her, er pga. at jeg ikke havde den bedste barndom specielt om julen, for vi havde ikke så mange penge, så vi havde ikke råd til at få gaver eller stor julemad. Min far arbejdede over for at få penge til en lille and, og det var vi meget taknemmelig over, men det var lidt hårdt at komme i skole og se at alle andre havde fået gaver og lækker julemad. Derfor vil jeg gøre mit bedste at alle børn får en gave til jul, så de også føler at de holder jul som deres venner gør.