Foam Roller – Sæt en stopper for ømme led

Hej alle jer trænings fanatikere, jeg håber i har haft en stærk weekend med masser af tid i trænings centeret og med god energi denne uge. Vi skal huske at al den tid vi ikke bruger i Gym det skal bruges på at slappe af og restituere.

Når jeg ikke lige er nede og løfte jern så nyder jeg at gå en masse i sauna for at bløde musklerne op og gøre dem klar til en ny hård omgang træning !

Jeg har nogle steder på kroppen hvor det gør lidt ondt og kan ikke rigtigt komme af med det – jeg har hørt om noget der hedder Foam Roller som gør at man kan massere de ømme punkter, ja ikke kun musklerne med er godt for dine ømme knogler også !

Er der nogen herinde der har erfaring med en Foam Roller ?

Vil gerne lige høre inden jeg køber en om det er noget der dur !