Fik læreplads hos en Gartner på Vestsjælland.

Hej allesammen.

Jeg havde i flere år haft min egen forretning med tø og smykker, men da jeg blev skilt for to år siden, så havde jeg virkelig brug for at sadle helt om i mit liv. Så jeg solgte det hele og startede helt for fra på Landbrugsskolen i Slagelse. Da jeg var færdig med denne, så skulle jeg ud og finde en læreplads hos en Gartner på Vestsjælland.

Efter et halvt år, hvor jeg skrev et utal af ansøgninger, så lykkedes det mig så endelig at finde en. Se mere her. Nu har jeg så været i gang i et år og det er virkelig godt at jeg tog den beslutning, for jeg har virkelig fået gnisten tilbage igen og er virkelig glad for mit arbejde.

Nu skal jeg snart tilbage på skolen igen og det bliver virkelig godt, at se nogle af de gamle kammerater fra dengang igen.