Fest – BigBag

Hej alle.

Selvom vi er i marts måned, så har vi stadig masser af sne og kulde og det er derfor ikke så svært at forestille sig, at det snart er jul igen. Derudover mangler jeg stadigvæk en bigbag, læs om det her. Ikke mere om det. Tilbage til julen.

Da jeg er formand for vores personale forening, så har jeg også det overordene ansvar for planlægning og afvikling af vores Julefrokost. I år har vi i tankerne at det skal være en Julefrokost i København. Da vores produktion er fordelt til 4 steder i landet, hvor den største ligger i København, så valgte vi at lægge den her for at spare penge.

Jeg er ikke helt klar over om vi kunne havde sparet flere penge ved at lægge den i provinsen, men pyt nu er beslutningen taget. Vi har før haft stor succes med at samle alle 4 afdelinger, da det giver en langt større forståelse af hvad vi laver, når at alle er samlet på et sted og kan spørge ind tl hinandens arbejdsområder.

Endvidere har vi også erfaret at der kommer flere positive tiltag ud af festen, da det kan vise sig at en kollega kan have mange flere kompetencer en i den afdeling han er i nu.