Fandt en side med lån for studenter

Hejsa med jer alle sammen!

Jeg har lige fundet noget rigtig smart. Det er en side hvor man kan finde lån til folk der er studenter. Jeg kan selv huske da jeg var student, og hvor svært det var at få sig et lån der. Derfor synes jeg det er ret smart at man nu kan få lån som student – Tjek disse links her. Det er altså bare for cool. Jeg vil gerne lige sige, at jeg rent faktisk ikke har prøvet disse lån, men gerne ville dele det med jer alligevel, da jeg synes det er rigtig smart. Nu er det jo også efterhånden ved at være en håndfuld år siden at jeg blev student.

Håber I alle sammen nyder rigtig godt af det sidste af vores dejlige sommer i år. Husk på at det varer længe inden den kommer igen, så det er med at få det bedste ud af den, imens vi har den 🙂

Vi ses snart her på bloggen igen, for jeg ved I ikke kan undvære mine indlæg 🙂