Få overblik over de mange film streamingtjenester

Det kan være meget svært at skabe sig et ordentligt overblik over de mange film streamingtjenester, der er på markedet. Som danskere har vi rig mulighed for at se og leje film online. Det er derfor også så svært at beslutte sig for, hvad den rette løsning er. Vi vil her kigge på hvilke muligheder man som dansker har med hensyn til de mange muligheder der.

Lej film online gennem YouBio eller TV 2 Play, ville det oplagte råd være. Dette skyldes, at man ikke bare kan leje film ved disse tjenester, men også streame. Det vil altså sige, man kan tegne et fornuftigt abonnement hos tjenesten, og vil man have endnu flere film, oftest nogle af de helt nye film, kan man leje dem. Derved får man hele pakken, og slipper for at skulle holde styr på en masse forskellige tjenester.

Er du dog mere til se film på nettet og gerne mange af dem, kan film streamingtjenester såsom netflix eller HBO Nordic. Begge streamingtjenester har et rigtig fint udvalg af serier og film, hvilket gør at de fleste bestemt vil kunne finde noget til deres behov. Fælles for dem er også at de begge producere deres egne serier. Specielt Netflix havde i år succes med deres ”House of Cards”, der er et remake fra en tidligere serier. Det at de producere deres egne serier, gør også at man får de helt nye afsnit med det samme, og skal ikke vente flere måneder, før man har de nyeste afsnit.

Viaplay er dog også et ganske glimrende sted at se film på nettet, specielt hvis man i forvejen godt kan lide TV 3’s serier. Her er en meget varieret udvalg af både film og serier. Her iblandt TV 3s egne serier.

Denne artikel skulle meget vel have givet dig et godt overblik over hvilke film streamingtjenester, du som dansker har til rådighed, og vil du læse mere kan du blot kigge rundt her på siden.