Et anderledes bryllup

Nu har han friet, du har altid gået med den der ide at når du skulle giftes skulle det være et rigtigt prinsessebryllup, men hvordan laver man egentligt det?

Altså det første og vigtigste må jo være at det afholdes på et slot, og finder du det rette slot så har de faktisk også en kirke hvor man kan blive gift i. Samtidig kan I sikkert tage billederne I slotshaven så alt er samlet på samme lokation, bedre bliver den del da ikke? Det er faktisk noget der kan anbefales at undersøge, for ofte er maden ret dyr, men hvis både kirken, foto lokation og selvskabslokaler så er med I prisen så ser regnestykket lidt anderledes ud. Ud over det har I jo også allerede fundet stedet I skal overnatte? Nemlig I tårnværelset.

Nå det næste er jo så kjolen, det er nok en af de vigtigste ting for et rigtigt prinsessebryllup, men de fleste brudekjole butikker kan snart hjælpe med at realisere denne drøm, det er nemlig så langt som de fleste går. Og der er jo ingen der tvinger en til at den skal være klassisk hvid, der er mange andre spændende prinsesse farver.

Men hvad er det der gør dagen så speciel når en prinsesse giftes? Jo det er vel stemningen man gerne vil opnå og når omgivelserne er på plads så er det jo egentligt bare at sørge for at der kommer gæsterne, lade slottet stå for mad, pynt osv og så skal du bare sørge for musikken. Og her kommer man altså ikke udenom at det skal være live musik til et bryllup for at det fungerer. Det hjælper ikke at knalde et par store party højtalere op på det ellers så hyggelige slot, så skal det ihvertfald være I en anden sal som kan bruges sent på aftenen når middagen er ovre.

Nej det behøver måske heller ikke at være et helt orkester, men hvad med en der spiller stille og rolig guitarmusik under middagen? Det må da være en vinder når det kommer til musik til bryllup. Og jeg tvivler på at han overdøver nogle eller spiller for tung musik under middagen, nej tvært imod kan han nok hjælpe med melodien når der skal syntes.