Er træt af det hele

Er simpelthen kørt fast i det hele herhjemme. Det er som om, at pladen spiller i samme rille hele tiden, og jeg trænger til noget udfordring i hverdagen, for det er simpelthen bare så irriterende, det der med ikke at føle sig tilpas i det miljø, man nu engang færdes i. Og det gør jeg ikke lige nu. Derfor skal jeg ud at opleve noget, og Grønland bliver nok der jeg rejser til, for der har jeg aldrig været før, og det irriterer mig lidt, for jeg tror virkelig, at der ligger et par eller tyve eventyr og venter ude i inlandsisen, for at være lidt filosofisk i mæglet.

Nå, men sådan er det jo. Det bliver en fed oplevelse, hvis jeg får bestilt billetter, for jeg elsker virkelig at rejse. Det er lang tid siden, at jeg sidst har været ude at se verden – så det bliver altså nu, at det kommer til at ske.