Endelig en hjemmeside med LEGO!

Hepsidey alle sammen!

Så skete det. Jeg har endelig fundet en hjemmeside, hvor man kan bestille LEGO hjem over – http://www.netgiraffen.dk/legetoej/lego og det er bare det bedste, der er sket for mig de sidste par uger. Jeg er så træt af, at jeg altid skal ud i forretninger og købe lego, når det eneste jeg har lyst til bare er at sidde og samle lego hele tiden.

Jeg er vidst lidt det man godt kan kalde en lego-fanatiker. Lige siden jeg var lille, har jeg samlet lego, og jeg har så meget lego, at alle børn i hele verden ville være misundelig. Jeg kan slet ikke få nok af det.

Har så meget af det, at jeg faktisk næsten ikke har mere plads. Men jeg er også begyndt at give rigtig meget af mit lego ud til børnene i min familie, for jeg ved om nogen, hvor fedt det er at lege med det.

I morgen kommer der et nyt læs, og så skal der ellers bare bygges.