En rigtig gallafest!

Hey til jer omkring i landet!

I forrige weekend blev jeg inviteret til en vaske ægte gallafest!

Det har jeg kun prøvet én gang før, og det var da jeg blev inviteret af en fyr til Blå Fest for Livgarden. Det var ikke noget at råbe hurra for, hvis du spørger mig. De fleste af dem var nogle underlige typer, som i hvert fald ikke havde forstået hvad man gør, og hvad man IKKE gør til fine fester.
Jeg vil helst bare glemme den der blå fest, for det var simpelthen sådan en fiasko.. Sikke en flok gøglere og mærkelige sønderjyder.

276513462

Den gallafest jeg skal til i weekenden bliver forhåbentlig en noget federe oplevelse. Jeg kan ikke huske navnet på stedet, hvor den bliver holdt, men det er et rigtig lækkert sted! Det kræver virkelig også bare en flot gallakjole! Heldigvis er jeg mester til at sy, så jeg kan bare købe noget i stil af det, som jeg vil have, og så sy det om så det bliver perfekt!

 

Slut, prut, finale. Det var super at I ville kigge med!