En flinker glarmester i Østjylland

Hej alle sammen. I dag har jeg fløtet helt vildt meget. Men nu er tiden til at blive seriøs. Jeg har nemlig lige været nede ved glar’en, som vi kalder ham her i det østlige hjørne af Jylland – Danmarks Perle og sådan noget. Jeg elsker at sige sådan noget til folk. Jeg elsker nemlig perler. Og snustobak. Nå, men der lavede jeg altså en sinderen god aftale, om at jeg kan få en ganske speciel service i form af indramning i Randers, og det er jo bare superduper dejligt.

 

Nu er tiden kommet til, at jeg vil synge den bedste sang, jeg kender. Jeg ved bare ikke helt, hvor god den er, for det er nemlig kun mig der har hørt den, for jeg har nemmerlig også helt selv fremstillet den ved hjælp af nogle papkasser. Jeg skal bare finde en måde, så jeg kan komme tilbage i tiden og høre den, så jeg kan fortælle jer hvordan den er.

 

Vender tilbage, når jeg har opfundet en tidsmaskine og hørt sangen igen.