En fed lejlighed i Hua Hin

Hej alle. Jeg overvejer lidt at tage på ferie her til efteråret, og jeg har kigger lidt rundt på nettet. Jeg har nemlig besluttet, at jeg vil til Thailand, hvilket har været et stort ønske i lang tid. Det er noget jeg altid har drømt om, for jeg synes at den asiatiske kultur er rigtig fed, og den virker meget afslappet. Jeg har kigget lidt på disse ferielejligheder, og jeg synes at det ser rigtig fedt ud. Jeg glæder mig allerede til at tage afsted, for jeg trænger godt nok til en pause fra hverdagens stress og jag – det har du fra en mand, der knap nok har holdt sommerferie.

Nå, nok om ferie. Jeg står for den spændende udfordring, at skulle købe en ny bil. Jeg ved ikke lige helt hvilken en endnu, men jeg har på fornemmeren at det bliver en fiat uno – for den synes jeg simpelthen er så praktisk. Og jeg er ikke en der behøver at flashe store dyre biler for at have det godt med mig selv.

Vi ses!