Det rigtige til lejligheden er ikke bare lige sådan til at finde

Hej alle i skønne folk, der gider bruge tid på at læse om mit super fede liv.

Jeg skal ud og have fundet de allerbedste og helt rigtige hylder til min nye lejlighed, eller okay, det er faktisk ikke en helt ny lejlighed, hehehee, dem er jer, som følger rigtig meget med ved godt, at jeg flyttede ind for et par måneder siden, men jeg har bare ikke fået fundet de rigtige hylder til hytten endnu.

Det kan være, at jeg skal prøve at kigge i nogle blade eller sådan noget. Plejer det ikke at være sådan nogle steder, at man kan få gode idéer, ej for faen, jeg ved det jo ikke helt. Giv mig lige lidt hjælp, hæ hæ hæ.

Jeg skal ud og danse på Torsen i dag, så hvis I har lyst til at komme og se mig, så ved I hvor I kan finde mig. Jeg er virkelig i godt humør i dag.