Det blev det min tur

Nå nå nå, så blev det endeligt min tur til at arrangeret denne års tøse julefrokost København!! Yihaaa.. Jeg skal nok sørge for at det bliver en aften som de ALDRIG glemmer!

 

Først skal de hjem til mig os spise, og i år vil jeg lave engelsk julemad, det er en del anderledes en den danske julemiddag. Bagefter skal vi lege alle mulige sjove lege. For ekempel syntes jeg rigtig godt om den der leg hvor man gravler rundt nede på gulvet på en stor måtte med en masse farvede pletter, jeg kan ikke lige huske hvad spillet hedder. Højre hånd på rød og venmstre fod på grøn, sådan lyder spillet. Skriv lige en kommentar hvis du godt kan huske hvad det hedder modsat glemsomme mig.

 

Nå og så skal vi altså ind i byen bagefter og feste videre med alle de andre jule glader mennesker inde i byen. Dresscode er selvfølgeligt at man har noget rødt tøj på.