Den vildeste brændekløver

Det kunne være alt for fedt, hvis jeg nu lige kunne komme ud i haven og få lov til at bruge min nye brændekløver, her kan du læse om brændekløvere: http://havemaskinerne.dk/braendeklover/, hvis du ikke ved, hvad det er. Det er simpelthen bare noget at det sjoveste jeg ved, at kløve brænde med den der. Førhen der brugte jeg altid min trofaste økse ude i haven, men efter, at jeg fik en grim skade i skulderen har det bare ikke været en mulighed, men stoppe med at kløve brænde, det stopper jeg aldrig med.

Så nu skal jeg bare ud og have købt en masse træ, så jeg kan få lov til at slippe helvede løs på det træ. Og så skal der jo også være brænde nok til hele vinteren, så det er bare med at komme i gang, inden det er for sent, hehe.

Nu vil jeg runde af, og sige tak fordi I gad læse med. God bless you!