Den sidste uge i Camping vogn med spil fra Djeco.

Nu har jeg kun en uge tilbage af min ferie og den skal bruges sammen datter og mine forældre i deres campingvogn på Kerteminde Strandcamping. min mand starter på job på mandag, men han er vist glad for at han ikke skal “bures inde” sammen med os i en campingvogn i en uge. Heldigvis har vi to computere, så jeg kan sagtens tage den ene men og så kan jeg også forberede mig lidt på at skulle på arbejde snart igen.

Det bliver ret hyggeligt at være sammen med de gamle og de vi elske at Sara kommer og besøger dem. De har allerede snakket meget om at tage på stranden og så har jeg rigelig tid til at sidde med min Laptop. Jeg har lige været inde og tjekke varer i de to online butikker jeg gør brug af. Den ene er til mig, hvor de sælger noget meget lækkert modetæj og den anden er til min datter, hvor vi køber legetøj og spil til hende. Se mere her.

Men det meste af tiden dernede skal nok gå med gåture på stranden og lækkert mad på grillen.