De her øreringe er virkelig flotte

Elsker simpelthen smykker – det ved I nok allerede, nogle af jer. Jeg elsker dem simpelthen bare så meget, at det er helt vildt. Nå, men nok om det. Jeg har bestilt nogle herinde fra; http://piercingfabrikken.dk/80-oreringe. Og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget de klæder mig. Det kan jeg godt sige jer.

 

Nå, men jeg er lækkersulten, men jeg må ikke spise noget klamt, så jeg smutter lige i brugsen og køber mig en cola istedet, for jeg må godt drikke cola, har jeg besluttet mig for. Det er altså også rigtig dejligt, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo selv sige.

Tror også jeg skal ud og løbe mig en tur senere, for det er altså det allerbedste jeg ved i hele verden. Elsker simpelthen bare at løbe. Men nok om det. Skal jo også huske at passe min skole. Er nemlig I skole lige nu.