Dækservice her om vinteren

Jeg går ud fra, at der ikke gå så forfærdeligt længe inden, at vi skal have vinterdæk på, for vejene bliver glattere og glattere, og derfor har jeg besluttet mig for, at bilen skal have noget dækservice, så den kan få lavet nye dæk, eller ikke lavet… Men du ved hvad jeg mener, gør du ikke? God. Det er sådan, at jeg har tænkt mig at benytte et værksted, som jeg altid bruger, og deres adresse er: Tågerup Autoopretning, Rundinsvej 67, 3200 Helsinge, Tlf. 48 79 67 62.

Nå, men ellers så skal jeg til at lave mig noget aftensmad. Jeg har valgt, at menuen i dag står på hakkedrenge med løg og sådan lidt, og det er jo bare rigtig, rigtig lækkert, hvis jeg selv skal sige det. Det er en ting, som er helt sikkert, hehe. Men nok om det, venner. Vil gå mig en lille tur nu her, for jeg kan se, at kødet ikke er helt tøet op endnu.