Butiks og kontorrengøring.

Hej.

Nu er jeg lige vendt hjem fra ferie og er startet op i min modebutik igen. Det har virkelig været rart at få koblet lidt af og mit personale har virkelig gjort det godt medens jeg og familien har været på tre ugers ferie. Medens vi har været væk, så har mine kollegaer snakket om hvor meget tid de bruger på den daglige rengøring og hvor meget det ville koste, hvis vi fik et firma til at gøre det.

Nu har jeg prøvet at være på nettet og se på flere firmaer, som evt. kunne komme og hjælpe os. Hvis det skal blive aktuelt, så havde jeg forestillet mig at ud over at de gør rent i butikken hver dag, så ville jeg også gerne have gjort rent på kontoret en gang om ugen, læs mere her: http://servico.dk/. Men nu vil jeg kontakte tre firmaer, som kan komme ud til os og give et tilbud på hvor meget sådan noget skal koste og så tager jeg stilling til det senere. Men jeg lytter da meget efter hvad det er at mit personale ønsker.