Autoforhandler i Holbæk!

Hejsa alle sammen, god weekend og alt det der! 🙂

Det er bare for fedt at det gode vejr lige kommet med endnu et besøg, inden det forsvinder for resten af året. Så får man ligesom lige en ekstra chance for at komme ud og lave alle de ting, som man måske ikke lige fik nået. Det kan godt være, at det ikke lige er fordi det bliver det bedste strandvejr, men man kan da i hvert fald komme ud i haven og grille. Derudover så passer det jo også bare perfekt med vejret, til den der nye fest i Odense, som de kalder Karrusel. Jeg ville mægtig gerne have været med der, bare lige for at se, hvad det egentlig er for noget, men det må vente til næste år, hvis det altså bliver en succes, som de har tænkt sig at gentage.

Grunden til at jeg ikke kan komme med her i dag, er fordi jeg skal tidligt op i morgen, hvor jeg har et møde med en autoforhandler, se mere her, hvor jeg lige skal have set, om jeg ikke kan finde mig en bil, som lige passer til mig, både i stil og prisleje.

Jeg håber I alle sammen får nydt det sidste af det gode vejr, og så vil jeg ellers bare gerne ønske jer alle sammen en rigtig god dag og weekend. Hej!