a-kasse priser har reddet mig

Haha, så fandt jeg endelig den billigste a-kasse http://www.billige-a-kasser.info/ man overhovedet kan få, og det er bare for fedt for min mor sagde at jeg ikke kunne finde noget der var billigere end den hun har, og det har jeg så lige gjort, hvilket jeg er godt tilfreds med. Nu betaler hun den så for mig i et år, da vi lavede et væddemål om det. Det er fedt at jeg lige spare en masse penge nu, for det har jeg godt nok brug for lige for tiden, jeg har planer om at skulle til USA og holde jul og nytår sammen med et par venner. Jeg vil prøve at se hvad jeg kan finde af billige rejser, og i det hele taget lige finde ud af hvor jeg skal hen og holde jul.

Jeg kunne godt tænke mig at komme til New york og California da jeg tror det er helt vildt fedt derover, og så er der jo også varmt hvilket jeg rigtig godt kan lide må jeg indrømme. Det kunne være fedt at holde jul der, og så tage nytår i New york og prøve at står på time square og fyre den af sammen med et par venner.

Jeg er bare glad for at jeg fandt en side med a-kasse priser se mere her, for ellers havde jeg da aldrig vundet det her væddemål med min mor.